Hoe wij te werk gaan

Naar aanleiding van uw offerteaanvraag maken wij een afspraak en inventariseren wij samen met u welke werkzaamheden noodzakelijk zijn aan uw woning of pand. Tevens bespreken wij met u wat uw specifieke wensen zijn.

 

Daarna volgt een technisch advies voor de uitvoering van de gewenste werkzaamheden. Vervolgens stellen wij voor u een offerte op en na akkoord bespreken wij de planning van de werkzaamheden.

 

U kunt bij ons terecht voor onderstaande werkzaamheden. Mochten de werkzaamheden die u gedaan wilt hebben hier niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Schilderwerk

Ons schilderwerk bestaat uit onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan particuliere woningen, monumentale panden, bedrijfspanden en kantoorruimtes. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de afwerking van uw nieuwe of nieuw opgeleverde woning.

 

Wij verrichten het volgende schilderwerk:

-        Binnen- en buitenschilderwerk

-        Kozijnen, ramen en deuren

-        Buitengevels en gevelelementen

 

Wandafwerking

-        Sauzen van zowel wanden als plafonds

-        Behangwerk

-        Aanbrengen van glasweefsels

-        Wanddecoraties en sierpleisters

 

Beglazing

-        Plaatsen van nieuwe beglazing

-        Vervangen van bestaande beglazing

-        Zowel enkel als isolerende beglazing

 

Houtrotreparaties

Door houtrot aangetaste delen van kozijnen, deuren of gevelelementen worden voorafgaand aan het schilderwerk door middel van deelvervanging gerepareerd. 

       -        Gewerkt wordt met 2-componenten epoxy, een middel dat speciaal is ontwikkeld voor het                    uitvoeren van duurzame houtreparaties

 

Betonreparaties

Wij verzorgen kleine betonreparaties, zoals het repareren van beschadigde dorpels, betonlateien en balkonranden.

-       Gewerkt wordt met 2-componenten epoxy mortels of minerale mortels

 

Ook het herstellen van voegwerk aan buitengevels en reparatie van scheuren door bijvoorbeeld vorstschade, kan gecombineerd worden met het schilderwerk.